FRAKT FRA KR 89         GRATIS FRAKT OVER 1500KR!          FRI BYTTE OG RETUR          100 DAGERS ÅPENT KJØP

Protex M77 Feltstøvel

34-35

Varenr:100120
Protex M77 Feltstøvel 34-35 Protex M77 Feltstøvel 34-35
Inkl. mva.1 490,-
-+
1 På lager

Den originale, norske og velprøvede gjennom flere ti-år!

Forsvarets originale feltstøvel M77 er benyttet og videreutviklet i Forsvaret gjennom flere tiår. Dagens M77 leveres av Protex AS for Forsvaret og er nå også tilgjengelig på det sivile marked. Grundige tester under hele produksjonsprosessen sikrer at produktene holder Forsvarets strenge krav til kvalitet. Det sikrer deg et ypperlig produkt med god komfort og lang levetid.

Denne velkjente og godt utprøvde lærstøvelen har unike egenskaper som gjør den godt egnet både i jobb og fritid. Dessuten blir støvelen bare bedre og bedre etterhvert som den brukes. Feltstøvel M77 kan du bruke både som arbeidssko, fritidssko og på jakt i fjell og skog. Den er stødig og sitter godt på foten, og holder deg tørr og varm på beina. 

Støvelen er ikke foret, men med tykke ullsokker i kaldt vær er du likevel godt rustet også for norske vintere!

Obs! Litt store i størrelsen. Ved kjøp av Norsk Ullsåle til støvlene anbefaler vi at du går for en størrelse større enn størrelsen på feltstøvlene. F.eks passer Norsk Ullsåle i str. 43 akkurat til feltstøvler i str. 42. ("Pedag såle" passer ikke til feltstøvlene, da de er for smale.)