FRAKT FRA KR 89         GRATIS FRAKT OVER 1500KR!          FRI BYTTE OG RETUR          100 DAGERS ÅPENT KJØP

Rapide Down Wash 300 ml

Vask for dunklær og lignende

Varenr:127562
Rapide Down Wash 300 ml Vask for dunklær og lignende
Inkl. mva.109,-
-+
20+ på lager

Rapide Down Wash er et vaskemiddel som er spesielt utviklet for vask av dunfylte materialer som klær, soveposer, dyner og puter. Den har en unik 4-dobbel effet: fjerner smuss og hudolje fra materialet, gjenoppretter den vannavstøtende effekten og luftigheten og gjenoppretter pusteevnen.

Bruksanvisning: Rist flasken godt og fjern andre vaskemidler grundig fra vaskemiddelbeholderen til vaskemaskinen. Bruk 50 ml dunvask for 1 plagg, eller 125 ml for 1 sovepose/dyne og bruk 30 °C for ømfintlige stoffer. Se alltid vaskeanvisningen på tekstiletikketten først! For hånsvask, bruk 50 ml dunvask til cirka 25 liter vann.

Tips: Fest det ene ermet eller benet til det andre for å unngå at plagget "vrenger seg" under behandling, lukk glidelåser/borrelåser. Ekstra skylling for å fjerne vaskemiddel helt. Sentrifuger til materialet er drypptørt. Når du bruker tørketrommel, bruk den laveste temperaturen. Legg til en tennisball for å fordele dunet jevnt. La den så tørke flatt på tørkestativ og rist jevnlig for en god dunfordeling.