FRAKT FRA KR 89         GRATIS FRAKT OVER 1500KR!          FRI BYTTE OG RETUR          100 DAGERS ÅPENT KJØP

Rapide Tech Wash 300 ml

Vask for vanntett bekledning

Varenr:127563
Rapide Tech Wash 300 ml Vask for vanntett bekledning
Inkl. mva.99,-
-+
20+ på lager

Rapide Tech Wash er vaskemiddel som er spesielt utviklet for vanntett bekledning (softshell, hardshell) som opprettholder de spesifikke egenskapene til tekniske stoffer. Vaskemiddelet har en unik 3-dobbel effekt: renser, revitaliserer pusteevnen til materialet og opprettholder de vannavstøtende egenskapene.

Bruksanvisning: Rist flasken godt. Rengjør trommelen og vaskemiddelbeholderen grundig for rester av andre vaskemidler. Legg så plagget i trommelen og tilsett 40 ml Tech Wash i vaskemiddelbeholderen. Bruk 30°C eller 40°C vaskeprogram (se alltid vaskeanvisningen på tekstiletiketten). Skyll godt etterpå for å fjerne rester av vaskemiddelet helt. Forbehandle sterkt tilsmussede områder med ufortynnet Tech Wash. Kan også brukes som håndvask (20 ml på 10 liter vann); dypp jevnt og skyll godt. Bruk gjerne tørketrommel på lave temperaturer (se alltid vaskeanvisningen på tekstiletiketten) eller la den tørke på tørkestativ. Ikke vri.

Tips: Fest det ene ermet (eller benet) til det andre for å unngå at plagget "vrenger seg" under behandlingen og lukke glidelåser/borrelåser.