NordiskFritid
NOK 0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: NOK 0,-

Gratis frakt over kr 800,- ✓ Fri bytte og retur ✓ 100 dagers åpent kjøp

Betalingsløsninger

Vi i Nordiskfritid.no vet hvor mye det betyr for deg som kunde at betalingsløsningen er enkel, rask og trygg. Vi samarbeider derfor med en av Nordens største leverandører innen betalingsløsninger - Klarna.

Klarna tilbyr et genialt produkt som heter Klarna Checkout. Klarna Checkout fungerer slik at Klarna lagrer akkurat nok informasjon om deg første gangen duhandler og vil deretter sørge for at neste handel går mye raskere. Dette fordi du ikke trenger å fylle ut all informasjonen på nytt. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt, og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

 

Betalingsløsninger som tilbys er:

 

Vipps

Nå er det superenkelt å handle på nett. Alt du trenger er mobilen - du kan glemme kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Alt du trenger er mobilnummeret, så sendes du til Vipps og betalingen er i boks, enklere blir det ikke!

 

Kortbetaling (VISA/Mastercard)

https://dm9fd9qvy1kqy.cloudfront.net/media/wysiwyg/2016/kaba/klarna-smooth-1.png

Du kan velge å betale direkte med kort når du handler med Klarna Checkout. For å gjøre det enda enklere ved neste kjøp, kan du velge å lagre dine opplysninger.

 

Klarna faktura

Når vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturaen har en betalingstid på 14 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift.

Les mer om Klarna faktura

 

Klarna delbetaling

Med Klarna er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale.

Les mer her om Klarna delbetaling

For spørsmål om din Klarna-konto eller mottatt faktura, vennligst besøk kundeservice hos Klarna eller ring telefon 21 01 89 91.

 

Betaling ved henting på vårt Hovedlager

Ved henting på hovedlageret i Skotselv I Øvre Eiker er det kun mulig å betale med vanlig bankkort (Bankaxept) eller kredittkort (Visa og Mastercard). Vi håndterer ikke kontanter!

 

Hva hvis kortbetaling kommer opp som eneste alternativ?

Klarna behøver ditt personnummer for å gjøre en rask kredittsjekk på deg. Hvis du ikke ønsker å oppgi dette eller av ulike årsaker ikke blir innvilget kreditt fra Klarna, vil kortbetaling være det eneste alternativet for betaling. Nordiskfritid.no har ingen mulighet til å påvirke dette, og vi har ingen innsikt i hvordan Klarna gjør sine beregninger. Vi lagrer ALDRI ditt personnummer og du kan være trygg på at dette behandles sikkert og kryptert hos Klarna. Du kan her lese mer om datasikkerhet hos Klarna.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke