FRAKT FRA KR 89         GRATIS FRAKT OVER 1500KR!          FRI BYTTE OG RETUR          100 DAGERS ÅPENT KJØP

Protex M77 Pilotstøvler

35

Varenr:128422
Protex M77 Pilotstøvler 35 Protex M77 Pilotstøvler 35 Protex M77 Pilotstøvler 35 Protex M77 Pilotstøvler 35 Protex M77 Pilotstøvler 35
Inkl. mva.1 490,-
ikke på lager

Pilotstøvel M77 fra Protex AS har den samme ypperlige kvaliteten som modellen feltstøvel M77, men med en litt annen utforming og utseende. Pilotstøvelen er litt lavere enn feltstøvelen, og uten hekter til skolissene. I stedet finnes hemper for å tre lissene gjennom, og lissene strammes med en låseanordning. Øverst på skaftet finnes en brett med borrelås for å gjemme lissene og låseanordningen inni.

Grundige tester under hele produksjonsprosessen sikrer at produktene har god kvalitet. Denne kvalitetstestingen sikrer deg et ypperlig produkt, med god komfort og lang levetid.

Denne velkjente og godt utprøvde lærstøvelen har unike egenskaper som gjør den godt egnet både i jobb og fritid. Den blir dessuten bare bedre og bedre etterhvert som den brukes. Pilotstøvel M77 kan du bruke både som arbeidssko, fritidssko og på jakt i fjell og skog. Den er stødig og sitter godt på foten, og holder deg tørr og varm på beina.

Støvelen er uforet, men med tykke ullsokker i kaldt vær er du likevel godt rustet også for norske vintere!

Obs! Litt store i størrelsen. Ved kjøp av Norsk Ullsåle til støvlene anbefaler vi at du går for en størrelse større enn størrelsen på feltstøvlene. F.eks passer Norsk Ullsåle i str. 43 akkurat til feltstøvler i str. 42. ("Pedag såle" passer ikke til feltstøvlene, da de er for smale.)